Comunicat privind distribuirea biletelor de tratament pentru seria a XIX-a a anului 2018

Aducem la cunostinta pensionarilor si a asiguratilor care au depus cereri de acordare a unui bilet de tratament pentru luna noiembrie 2018 ca incepand cu data de 15.11.2018 Institutia noastra distribuie biletele de tratament pentru seria XIX a anului 2018, cu data de plecare in statiune cu incepere din 28.11.2018.

Casa Judeteana de Pensii Bacau a primit pentru aceasta serie bilete de tratament atat in statiunile in care Casa Nationala de Pensii Publice detine baze proprii de tratament, cat si in cele pentru care s-au incheiat contracte de furnizari de servicii, respectiv: 1 Mai, Amara, Baltatesti, Caciulata, Covasna, Felix, Geoagiu, Herculane, Lacu Sarat, Nicolina, Olanesti, Pucioasa, Sarata Monteoru, Slanic Moldova, Sovata, Tg.Ocna, Vatra Dornei.

Astfel, pentru seria a XIX a anului 2018, Casa Judeteana de Pensii Bacau a primit in vederea distribuirii 267 bilete de tratament, din care 213 bilete alocate in mod automat pe baza cererilor depuse de catre persoanele interesate, 54 bilete ramanand disponibile in statiuni precum Amara, Caciulata, Geoagiu, Lacu Sarat si Sarata Monteoru.

Persoanele aflate pe listele de repartitie sunt invitate sa isi ridice biletul de tratament in perioada 15 – 21 noiembrie 2018.

La ridicarea biletului de tratament balnear, titularul acestuia va prezenta cuponul de pensie din luna octombrie sau noiembrie 2018 si biletul de trimitere eliberat de medicul de familie sau medicul specialist.

Persoanele care solicita acordarea unui bilet de tratament in regim de gratuitate in baza certificatului de incadrare in grad de handicap, vor prezenta la institutia noastra alaturi de certificatul de incadrare in grad de handicap, biletul de trimitere eliberat de catre medicul de familie sau medicul specialist si „Programul individual de reabilitare si integrare sociala” (original si copie) eliberat de Comisia de Evaluare a Persoanelor cu Handicap Adulti.

SERVICIUL COMUNICARE SI RELATII PUBLICE