COMUNICAT

Aducem la cunostinta pensionarilor si a asiguratilor care au depus cereri de acordare a unui bilet de tratament pentru luna iunie 2020 ca incepand cu data de 22.06.2020, Institutia noastra distribuie biletele de tratament pentru seria IX a anului 2020, cu data de plecare in statiune cu incepere din 24.06.2020.

Casa Judeteana de Pensii Bacau a primit in vederea distribuirii in aceasta serie bilete de tratament balnear numai in statiunile in care Casa Nationala de Pensii Publice detine baze proprii de tratament, si anume : 1 Mai, Amara, Covasna.

Astfel, pentru seria IX a anului 2020, Casa Judeteana de Pensii Bacau a primit in vederea distribuirii 33 de bilete de tratament, toate alocate in mod automat pe baza cererilor depuse de catre persoanele.

Persoanele aflate pe listele de repartitie sunt invitate sa isi ridice biletul de tratament in perioada 22 – 24.06.2020.

La ridicarea biletului de tratament balnear, titularul acestuia va prezenta biletul de trimitere eliberat de medicul de familie sau medicul specialist.

Persoanele care solicita acordarea unui bilet de tratament in regim de gratuitate in baza certificatului de incadrare in grad de handicap, vor prezenta la institutia noastra alaturi de certificatul de incadrare in grad de handicap, biletul de trimitere eliberat de catre medicul de familie sau medicul specialist si „Programul individual de reabilitare si integrare sociala” (original si copie) eliberat de Comisia de Evaluare a Persoanelor cu Handicap Adulti.