COMUNICAT

Aducem la cunostinta pensionarilor si a asiguratilor care au depus cereri de acordare a unui bilet de tratament pentru luna iulie 2020 ca incepand cu data de 13.07.2020, Institutia noastra distribuie biletele de tratament pentru seria XI a anului 2020, cu data de plecare in statiune cu incepere din 26.07.2020.

Casa Judeteana de Pensii Bacau a primit pentru aceasta serie bilete de tratament atat in statiunile in care Casa Nationala de Pensii Publice detine baze proprii de tratament, cat si in cele pentru care s-au incheiat contracte de furnizari de servicii, respectiv: 1 Mai, Amara, Baltatesti, Caciulata, Calimanesti, Covasna, Eforie Nord, Felix, Herculane, Lacu Sarat, Mangalia, Neptun, Ocna Sugatag, Olanesti, Pucioasa, Saturn, Slanic Moldova, Slanic Prahova, Sovata, Tg.Ocna, Techirghiol, Tusnad, Vatra Dornei.

Astfel, pentru seria XI a anului 2020, Casa Judeteana de Pensii Bacau a primit in vederea distribuirii 228 bilete de tratament, toate alocate in mod automat pe baza cererilor depuse de catre persoanele interesate.

Persoanele aflate pe listele de repartitie sunt invitate sa isi ridice biletul de tratament in perioada 13 – 21.07.2020, prezentand actul de identitate original.

Persoanele care solicita acordarea unui bilet de tratament in regim de gratuitate in baza certificatului de incadrare in grad de handicap, vor prezenta la institutia noastra alaturi de certificatul de incadrare in grad de handicap, „Programul individual de reabilitare si integrare sociala” (original si copie) eliberat de Comisia de Evaluare a Persoanelor cu Handicap Adulti.