Comunicat privind distribuirea biletelor de tratament pentru seria I a anului 2024

Aducem la cunostinta pensionarilor si a asiguratilor ca Institutia noastra distribuie biletele de tratament pentru seria I a anului 2024, cu data de plecare in statiune cu incepere din 19.02.2024.

Casa Judeteana de Pensii Bacau a primit pentru aceasta serie bilete de tratament doar in statiunile in care Casa Nationala de Pensii Publice detine baze proprii de tratament, respectiv Amara, Bizusa, Covasna, Lacu Sarat, 1 Mai, Nicolina, Moneasa, Pucioasa si Sarata Monteoru.

Astfel, pentru seria I a anului 2024, Casa Judeteana de Pensii Bacau a primit in vederea distribuirii 63 bilete de tratament  toate fiind  disponibile.

Persoanele interesate se pot adresa institutiei noastre cu urmatoarele documente: biletul de trimitere eliberat de medicul de familie sau medicul specialist, cartea/buletinul de identitate. Persoanele care solicita acordarea unui bilet de tratament in regim de gratuitate in baza certificatului de incadrare in grad de handicap (in limita numarului de locuri aprobate in regim de gratuitate pentru aceasta serie), vor prezenta la institutia noastra alaturi de certificatul de incadrare in grad de handicap, „Programul individual de reabilitare si integrare sociala” (original si copie) eliberat de Comisia de Evaluare a Persoanelor cu Handicap Adulti.