Comunicat privind distribuirea biletelor de tratament pentru seria V a anului 2024

Aducem la cunostinta pensionarilor si a asiguratilor care au depus cereri de acordare a unui bilet de tratament pentru luna aprilie 2024 ca incepand cu data de 09.04.2024, Institutia noastra distribuie biletele de tratament pentru seria V a anului 2024, cu data de plecare in statiune cu incepere din 23.04.2024.

Casa Judeteana de Pensii Bacau a primit pentru aceasta serie bilete de tratament doar in statiunile in care Casa Nationala de Pensii Publice detine baze proprii de tratament, si anume: 1 Mai, Amara, Bizusa, Buzias, Covasna, Lacu Sarat, Nicolina, Pucioasa, Sarata Monteoru.

Astfel, pentru seria V a anului 2024, Casa Judeteana de Pensii Bacau a primit in vederea distribuirii 60 de bilete de tratament, din care 30 locuri alocate in mod automat pe baza cererilor depuse de catre persoanele interesate si 30 locuri disponibile in statiunile  Amara, Bizusa si Buzias.

Persoanele aflate pe listele de repartitie sunt invitate sa isi ridice biletul de tratament in perioada 9 – 16 aprilie 2024.

La ridicarea biletului de tratament balnear, titularul acestuia va prezenta biletul de trimitere eliberat de medicul de familie sau medicul specialist. Persoanele carora le-a fost repartizat un bilet de tratament in regim de gratuitate in baza certificatului de incadrare in grad de handicap, vor prezenta la institutia noastra alaturi de certificatul de incadrare in grad de handicap, biletul de trimitere eliberat de catre medicul de familie sau medicul specialist si „Programul individual de reabilitare si integrare sociala” (original si copie) eliberat de Comisia de Evaluare a Persoanelor cu Handicap Adulti.