Precizări referitoare la locurile de tratament balnear care se asigură prin unitățile de tratament din proprietatea CNPP în anul 2015

Casa Națională de Pensii Publice anunță începerea procesului de alocare a biletelor la tratament balnear asigurate prin unitațile de tratament aflate în proprietatea sa.

Din cele aproximativ 220.000 de locuri de tratament balnear care pot fi contractate în anul 2015, în limita bugetului aprobat pentru acest tip de prestații (308.069.000 lei), o parte este asigurată prin unitățile proprii.

Astfel, în cursul anului 2015, prin cele 13 sucursale ale Societatii de Tratament Balnear şi Recuperare a Capacităţii de Muncă (SC T.B.R.C.M. SA), Casa Națională de Pensii Publice pune la dispoziția beneficiarilor un număr de 58.665 locuri.

Prima serie începe din data de 16 februarie a.c. iar numărul total de serii este de 19.

Durata sejurului (seriei) este de 16 zile, iar durata tratamentului balnear este de 12 zile.

Informații suplimentare cu privire la datele de intrare/serii, proprii fiecărei unități de tratament balnear, pot fi accesate pe pagina web a SC TBRCM SA: www.tbrcm.ro.

Diferența până la numărul maxim de locuri (220.000) care pot fi alocate anul acesta va fi stabilită după finalizarea procedurii de contractare cu furnizori externi.

Biroul de presă