Comunicat privind acordarea prestatiilor sub forma biletelor de tratament balnear pentru anul 2016

In conformitate cu prevederile H.G. 18/2016 privind acordarea prestatiilor sub forma de bilete de tratament, in anul 2016 vor fi 19 serii de plecare in statiuni, cu data de incepere a primei serii 15.02.2016.

Ca si in anul precedent, durata unui sejur este de 16 zile.

In conformitate cu prevederile art. 122(1) din Legea 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice, acordarea biletelor de tratament se face in limita numarului de locuri asigurate in unitati de tratament din proprietatea CNPP, precum cele gestionate de S.C. T.B.R.C.M. S.A.,  si in completare prin contracte incheiate, potrivit legii, cu alte unitati de profil.

Societatea de Tratament Balnear si Recuperare a Capacitatii de Munca( T.B.R.C.M.) detine complexe balneare avand o capacitate hoteliera totala de 3139 locuri, in cele 19 serii de cate 16 zile.

Societatea detine baza de tratament in statiuni precum : Amara, Bala, Bizusa, Buzias, Covasna, Geoagiu, Lacu Sarat, Moneasa, Nicolina, Olanesti, Pucioasa, Sarata Monteoru, 1 Mai, o parte dintre acestea fiind incluse intr-un amplu program de investitii si modernizari a camerelor, restaurantelor si bazelor de tratament.

Bazele de tratament ale societatii sunt dotate cu aparatura medical de inalta tehnologie, accesul la resursele natural( mofete, ape termale, ape minerale, ape sulfuroase, namol therapeutic,etc), precum si personalul medical calificat, recomanda aceste statiuni ca fiind unele dintre cele mai bune pe piata tratamentelor balneare.

O descriere detaliata a serviciilor oferite de sucursalele societatii se poate gasi si pe pagina de web a societatii, www.tbrcm.ro.

SERVICIUL COMUNICARE SI RELATII PUBLICE