Comunicat privind distribuirea biletelor de tratament pentru seria VI a anului 2019

Aducem la cunostinta pensionarilor si a asiguratilor care au depus cereri de acordare a unui bilet de tratament pentru luna mai 2019 ca incepand cu data de 24.04.2019, Institutia noastra distribuie biletele de tratament pentru seria VI a anului 2019, cu data de plecare in statiune cu incepere din 31.05.2019.

Casa Judeteana de Pensii Bacau a primit pentru aceasta serie bilete de tratament balnear numai in statiunile in care Casa Nationala de Pensii Publice detine baze proprii de tratament, si anume : 1 Mai, Amara, Covasna, Geoagiu, Nicolina, Pucioasa si Sarata Monteoru.

Astfel, pentru seria VI a anului 2019, Casa Judeteana de Pensii Bacau a primit in vederea distribuirii 63 bilete de tratament, toate alocate in mod automat pe baza cererilor depuse de catre persoanele interesate.

Persoanele aflate pe listele de repartitie sunt invitate sa isi ridice biletul de tratament in perioda 13 – 22 mai 2019.

La ridicarea biletului de tratament balnear, titularul acestuia va prezenta cuponul de pensie din luna aprilie 2019 si biletul de trimitere eliberat de medicul de familie sau medicul specialist.

Persoanele care solicita acordarea unui bilet de tratament in regim de gratuitate in baza certificatului de incadrare in grad de handicap, vor prezenta la institutia noastra alaturi de certificatul de incadrare in grad de handicap, biletul de trimitere eliberat de catre medicul de familie sau medicul specialist si „Programul individual de reabilitare si integrare sociala” (original si copie) eliberat de Comisia de Evaluare a Persoanelor cu Handicap Adulti.

 SERVICIUL COMUNICARE SI RELATII PUBLICE