Comunicat privind distribuirea biletelor de tratament pentru seria XV a anului 2019

Aducem la cunostinta pensionarilor si a asiguratilor care au depus cereri de acordare a unui bilet de tratament pentru luna octombrie 2019 ca incepand cu data de 09.10.2019 Institutia noastra distribuie biletele de tratament pentru seria XV a anului 2019, cu data de plecare in statiune cu incepere din 22.10.2019.

Casa Judeteana de Pensii Bacau a primit pentru aceasta serie bilete de tratament atat in statiunile in care Casa Nationala de Pensii Publice detine baze proprii de tratament, cat si in cele pentru care s-au incheiat contracte de furnizari de servicii, respectiv: 1 Mai, Amara, Baltatesti, Caciulata, Calimanesti, Covasna, Eforie Nord, Felix, Herculane, Lacul Sarat, Mangalia, Neptun, Nicolina, Ocna Sugatag, Olanesti, Pucioasa, Sarata Monteoru,  Slanic Moldova, Slanic Prahova, Sovata, Tg.Ocna, Vatra Dornei.

Astfel, pentru seria XV a anului 2019, Casa Judeteana de Pensii Bacau a primit in vederea distribuirii 302 bilete de tratament, din care 278 locuri alocate in mod automat pe baza cererilor depuse de catre persoanele interesate si 24 locuri disponibile in statiunile Amara, Neptun, Ocna Sugatag si Slanic Prahova. 

Persoanele aflate pe listele de repartitie sunt invitate sa isi ridice biletul de tratament in perioada 9 – 16 octombrie 2019. 

La ridicarea biletului de tratament balnear, titularul acestuia va prezenta cuponul de pensie din luna septembrie sau octombrie 2019 si biletul de trimitere eliberat de medicul de familie sau medicul specialist.

Persoanele care solicita acordarea unui bilet de tratament in regim de gratuitate in baza certificatului de incadrare in grad de handicap, vor prezenta la institutia noastra alaturi de certificatul de incadrare in grad de handicap, biletul de trimitere eliberat de catre medicul de familie sau medicul specialist si „Programul individual de reabilitare si integrare sociala” (original si copie) eliberat de Comisia de Evaluare a Persoanelor cu Handicap Adulti. 

SERVICIUL COMUNICARE SI RELATII PUBLICE