Comunicat privind distribuirea biletelor de tratament pentru seria XVI a anului 2019

Aducem la cunostinta pensionarilor si a asiguratilor care au depus cereri de acordare a unui bilet de tratament pentru luna noiembrie 2019 ca incepand cu data de 23.10.2019 Institutia noastra distribuie biletele de tratament pentru seria XVI a anului 2019, cu data de plecare in statiune cu incepere din 05.11.2019.

Casa Judeteana de Pensii Bacau a primit pentru aceasta serie bilete de tratament doar in statiunile in care Casa Nationala de Pensii Publice detine baze proprii de tratament, respectiv: 1 Mai, Amara, Covasna, Pucioasa, Sarata Monteoru.

Astfel, pentru seria XVI a anului 2019, Casa Judeteana de Pensii Bacau a primit in vederea distribuirii 65 bilete de tratament, din care 56 locuri alocate in mod automat pe baza cererilor depuse de catre persoanele interesate si 9 locuri disponibile in statiunile Amara (8) si Pucioasa (1). 

Persoanele aflate pe listele de repartitie sunt invitate sa isi ridice biletul de tratament in perioada 23-30 octombrie 2019. 

La ridicarea biletului de tratament balnear, titularul acestuia va prezenta cuponul de pensie din luna septembrie sau octombrie 2019 si biletul de trimitere eliberat de medicul de familie sau medicul specialist.

Persoanele care solicita acordarea unui bilet de tratament in regim de gratuitate in baza certificatului de incadrare in grad de handicap, vor prezenta la institutia noastra alaturi de certificatul de incadrare in grad de handicap, biletul de trimitere eliberat de catre medicul de familie sau medicul specialist si „Programul individual de reabilitare si integrare sociala” (original si copie) eliberat de Comisia de Evaluare a Persoanelor cu Handicap Adulti. 

SERVICIUL COMUNICARE SI RELATII PUBLICE